KEPA-dagen

18 oktober 2018, Operaterrassen, Stockholm

KEPA-dagen samlar hela branschen och är en konferens som anordnats sedan 2004. Konferensen är öppen för både medlemmar och icke medlemmar. 

Nästa gång KEPA-dagen arrangeras, möts vi på Operaterrassen i Stockholm.
I vanlig ordning vill vi fokusera på aktuella ämnen som påverkar företag inom och kring vår bransch. När vi träffas oktober har vi precis haft ett val i Sverige. Vi har därför bjudit in Claes Elfsberg som kommer presentera sin valanalys och vad valresultatet kan komma att innebära för oss.

Ett viktigt och aktuellt ämne är hållbarhetsfrågor. En av Sveriges mest insatta i detta område är Åsa Domeij, hållbarhetschef på Axfood. Vidare – vad händer när Amazon gör sin entré på den Svenska marknaden? Detta kommer Jonas Arnberg från HUI fördjupa sig i. Dessutom kommer vi få träffa Fredrik Hillelson, grundare av Novare som fokuserar på medarbetare och och kompetens. Fredrik kommer tala om hur man attraherar framtidens arbetskraft.

Vi kommer också dela ut KEPA-priset till det företag i branschen som utmärkt sig!

Varmt välkomna!

ANMÄL DIG HÄR!

KEPA-dagen 2018 sponsras av:


 

OM KEPA-DAGEN
Tanken med KEPA-dagen är att skapa en återkommande mötesplats för branschen då tillfälle ges att dels ta del av intressanta föredrag och dels möta kollegor under trevliga former.

KEPA vill i samband med KEPA-dagen uppmärksamma ett företag inom branschen som vågat tänka nytt och agerat annorlunda på marknaden. Detta belönas genom att ett företag tilldelas det så kallade KEPA-priset. Ordföranden i juryn för KEPA-priset är Karin Johansson (vd Svensk Handel).